Te-nytt

Tycker du om lösviktste? Då kanske du har samma problem som jag. Jag tycker att det lätt blir bittert om teet får ligga för länge i koppen. Och vart ska man lägga det sedan? På tefatet? I diskhon? På en extra tallrik? Nu har jag hittat lösningen på det problemet!

IMG_20160428_094651

IMG_20160428_094727

Visst är den riktigt snygg? Köpte ställningen, med tillhörande tekula, för 99 kronor på Household här i Uppsala. Bara att hänga upp den där när man är klar och sedan diska den och fatet. Superenkelt! Och mindre disk också. Burken är köpt på Ö&B för 40 kronor, 19 centimeter hög. Den för tankarna till gammaldags kakburkar med de där spets- och dekorationsbanden och visst är glaset riktigt snyggt? Locket är dessutom lufttätt. Jag har ännu inte använt den, men att förvara te i kanske skulle vara något?
Den fantastiska tekannan är från Tehörnan, förra årets present från Julia och Frida. Det är Staffordshire-porslin och just den här är Blue Calico. Finns också i bland annat rött! Håller  teet varmt och får plats med nästan två koppar. Om du vill läsa mer om det, kan du kolla inlägget Tetokig här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s