Bloggtips

Jag gillar att hämta inspiration. Och det är riktigt kul att göra det ifrån bloggar också, där personlig prägel är så nervkittlande och påtaglig, kan jag tycka. Det är något särskilt med att dregla över andras häftiga renoveringar, tips och tankar kring inredning och smarta lösningar, pyssel och idéer. Det här är några av de bloggar jag besöker absolut oftast:

Underbaraclara – En av Sveriges största bloggar. Clara är skribent, författare, fotograf och stylist med många projekt på gång. Här kan du läsa om trädgård, gårdsarbete, hållbarhet och loppisfynd bland mycket annat. Clara har vunnit en stor mängd priser för sin blogg, bland annat Årets gröna blogg 2011 och 2012. Har dessutom författat en mängd böcker, bland annat kok- och pysselböcker. Ljuvliga bilder från en vardag på en vacker gård.

Septemberbacken – Drivs av den drivna Frida, mångbegåvad mångsysslare som bland annat är utbildad trädgårdsmästare. Helt fantastiska fotografier, som jag gärna skulle hänga på väggen som konst! Ger tips som lämnar en med eftertanke och lärdomar. Dessutom en oerhört duktig illustratör, stylist samt dekoratör.

Förvaringsdrottningen – Förälskad i förvaring och beskriver sig som förvaringsnörd. Den här fantastiska bloggen drivs av Paulina, som nyligen kom ut med sin bok Förvara smart – organisera ditt hem. Har små utmaningar varje vecka, som att rensa i badrumshyllan, vårfixa hallen och ordna bland kryddorna. Motivations- och tipsladdad blogg, med andra ord!
Missa inte hennes gästinslag i Äntligen hemma på TV4, tisdag 12/4 klockan 20.00.

Erika Åberg – Bloggar på Lantliv från sin gård där hon bor med familj och är programledare för Det sitter i väggarna på SVT, som måste vara ett av de allra bästa programmen någonsin! Säsong 2 är under inspelning. Hon är dessutom skribent och föreläsare.
Öppenhjärtig byggnadsvårdare med trädgårdsintresse. Delar med sig av restaurering, även när den inte känns alltför glamorös. En kunnig rådgivare och inspiratör i min mening!

Inredningsvis – Är en av de större inredningsbloggarna. Med blogginlägg fyllda av knep visar Maria hur du kan få det lyxigt hemma utan stora omkostnader och fokuserar på inspiration och detaljarbete inom inredning. Parollen är att allt handlar om inspiration och har inlägg med kreativa bilder och tips. Här flödar sannerligen inspirationen!
Kombinerar inredningen med resor, skönhet, mat och mode.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s