Förgyllt i taket

Nu har vi äntligen fått fatt i en taklampa till vardagsrummet! Det var verkligen inte det lättaste, men till slut så. Det fick bli en lampa som förenade våra stilar, med lite industridrag och kökskänsla över den. Jag älskar den matta, svarta kupan och det krackelerade guldet som skymtar på insidan. Eftersom väggarna är vita och ljusa är det extra kul att jobba med mörka möbler och detaljer. Det blev riktigt bra, som ett visuellt rim, mot den svartbruna bokhyllan och lilla tavlan.

IMG_20160301_125348

 

IMG_20160301_125434

IMG_20160303_083022

IMG_20160303_083111

Visst är den riktigt läcker? Kan inte låta bli att föreställa mig en kör av änglaröster som utbrister ”Hallelujah!” på bild tre, känns nästintill som en gloria. Visst att ens arbetsplats är helig men det här är ju nästan löjligt, haha.
Vi valde en varmvit glödlampa och jag tycker den ger ett perfekt ljus för att arbeta och plugga inunder, mycket tack vare den reflekterande guldfärgen inuti. Lampan kommer från Halens, kostade 799 kronor och är en design från PR Home. Finns verkligen många ursnygga taklampor! Några andra favoriter var från Markslöjd och Lampgustaf, lär inte bli lika svårt nästa gång gissar jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s