Sommarpaj

Idag är det 26 år sedan mina föräldrar gifte sig. För att fira det har vi ätit 3-rätters som mamma lagat och avslutade med en fantastisk paj. Den är gjord efter ett vanligt recept på jordgubbspaj fast med vaniljkräm och fyra ytterligare bärsorter. Svarta och röda vinbär, blåbär och hallon, alla plockade i trädgården eller skogen. Vilken fantastisk kompott av de bär som sommaren erbjuder just nu!

IMG_20150722_223143 IMG_20150722_223136 IMG_20150722_223148

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s